Ontdek de persoon die je bedoeld bent te zijn.

Leer jouw Eigen IK kennen
De blauwdruk van je Persoonlijkheid

Waardoor je invloed kunt hebben op jouw, 
succes, geluk en gezondheid

Bestel jouw eigen Human Design boek, of doe een consult of workshop.

60/70 pagina's allemaal over jou

JOUW HUMAN DESIGN LEVEN

Wat betekent dat nou eigenlijk in het dagelijks leven? Je design leven betekent o.a. voor jezelf gaan staan en jouw waarheid spreken. Het betekent uiting geven aan dat wat ALLEEN JIJ denkt, voelt, ziet, hoort en ervaart.

Je waarheid spreken gaat niet over een ander overtuigen of overal een mening over hebben, het gaat niet om hoog oplopende conflicten of spreken voor je beurt. Je waarheid spreken betekent wél zuiver zijn, oprecht en authentiek. Het betekent dat jouw intentie, woorden en daden op één lijn liggen. Het betekent dat je jezelf niet (meer) verstopt, je niet meer klein maakt en maar inslikt.

Jij mag de waarheid spreken en gaan staan voor je diepste gevoelens en gedachten. Maar even serieus: hoe moeilijk is dat? Hoe moeilijk is het om écht te zeggen wat je denkt, om je kwetsbaar op te stellen wanneer je verlangens deelt, om je grenzen aan te geven, om te verbinden met iemand of juist afscheid te nemen, om te gaan staan voor wie je bent?

Wat als de ander daar iets van vindt? Je niet serieus neemt of je misschien zelfs een beetje uitlacht? Wat als ze je niet begrijpen en je vooral niet wíllen begrijpen? Alleen al de gedachte aan die afwijzing, dat oordeel, de teleurstelling, de schaamte, maakt dat we het vaak uit de weg geen, wat overigens heel begrijpelijk is. Het zou het meest natuurlijk moeten zijn, maar is in praktijk vaak het moeilijkste dat bestaat. Wees dus zacht in je oordeel over jezelf.

Maar weet ook dat je het meest dicht bij jezelf kan komen door dit te oefenen, waarmee je zal moeten beginnen met jouw Human Design te leren kennen.

Wie ben jij in een relatie?

Wil je duidelijkheid in je relatie?

Je authentieke IK leren kennen?

‘Had ik maar een gebruiksaanwijzing’, je hóórt het jezelf zeggen! Hoe innig de band met iemand ook is, je ontdekt al snel dat het een ander persoon is dan jij. Met eigen gedrag, gewoonten, persoonlijkheid, valkuilen en talenten. Ieder mens heeft een uniek ontwerp dat al vanaf je geboorte vastligt. Het is een blauwdruk van wie je bent en het bepaalt hoe je de wereld tegemoet treedt en hoe je overkomt op anderen. De grote vraag is natuurlijk, hoe kom je erachter wat het ‘ontwerp’ van jezelf is?
Want als je dat weet, kun je jezelf beter leren begrijpen.

Human Design© is een mix van oude en nieuwe wijsheid.  Astrologie, I Tjing, Kabbala en de Chakraleer met wetenschappelijke takken als Biochemie, Astronomie, Genetica en Kwantummechanica.

Je kunt al snel en eenvoudig een duidelijk beeld krijgen door 'Jouw Persoonlijke Design', van bijvoorbeeld: jezelf, je partner, je kind en wie je maar wilt. Het enige wat je nodig hebt, is de geboortedatum, exacte geboorte tijd en geboorte plaats.

Leer jouw authentieke IK kennen

'De mens zal beter worden als je hem toont hoe hij is'

Anton Tsjechov

 

Jezelf zijn, wat is dat nu eigenlijk?

Heb jij een Design voor enorme financiële rijkdom? Voor vrijheid? Om te observeren? Om dingen te doen? Wil je vooral tijd doorbrengen met een geliefde? Bevredigend werk vinden? Helemaal niet werken? 

Alles is goed, maar hoe zit dat bij jou?

De traditionele manier om succes te creëren werkt voor sommige mensen heel goed. Maar de algemene regels gaan niet voor iedereen op. De samenleving en aangeleerd gedrag heeft ons in een sterke greep.

Voel jij je in de ogen van de ander af en toe :

 • Lui
 • Zwak
 • Egoïstisch
 • Ongevoelig/Overgevoelig

Wat moet je weten om goed te ondernemen?

Ondernemen is niet alleen iets doen waar je goed in bent, het is meer een combinatie van dingen doen die succesvol zijn. 

Wil jij weten hoe jij het best kunt ondernemen? Laat me dan vertellen over jouw Human Design.

 

 

Vraag hier jouw gratis Human Design aan

Wil je weten wat jouw Human Design is? 

Wij maken een prachtig vormgegeven Human Design boek van ongeveer 60/70 pagina's, helemaal over jou.

 'Jouw Persoonlijke Design' wordt handmatig en met grote zorg, voor iedereen apart gemaakt.

Krijg antwoord op de
volgende vragen:

 • Wie ben ik?
 • Hoe ben ik aantrekkelijk?
 • Hoe geef ik mezelf een nieuwe impuls?
 • Hoe zorg ik voor wat ik belangrijk vind?
 • Wat moet ik doen voor mijn gezondheid?
 • Hoe communiceer ik over wezenlijke zaken?
 • Welke werkelijke verlangens heb ik?
 • Welk soort werk past het best bij mij?
 • Wat kom ik eigenlijk doen hier op aarde?
 • Wie ben ik, wie is de ander en wie zijn wij samen?

We nemen je mee langs de weg van de meest interessante persoon op aarde,

JIJ