Over mij

Mijn naam is Karin den Dulk en ik ben Psychosociaal(Relatie)Therapeut en Human Design Specialist.

Ik heb o.a. opleidingen gevolgd op het gebied van Ontwikkelingspsychologie, Filosofie, Gestalttherapie, Cognitieve therapie, EMDR, EFT, Relatietherapie, Mediamieke therapie, familieopstellingen, Human Design. 

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Human Design en tot mijn grote verbazing hoorde ik een aantal belangrijke nieuwe dingen over mijzelf, waar ik enorm veel aan had. Terwijl ik veel studies gedaan heb, waarvan ook altijd een deel over jezelf gaat.   

 

Mijn Human Design is, Emotionele Projector type 5/1.

Ik ben me gaan verdiepen in Human Design en het heeft me volledig 'gepakt', ben er diep van onder de indruk. Daardoor ben ik me er helemaal in gaan specialiseren. Van alle studies die ik gedaan heb, vind ik dit het dichtst bij de unieke waarheid over iemands authentieke persoonlijkheid komen.  


Naast persoonlijke consulten, interactieve lezingen en workshops, maak ik persoonlijke boeken waarin ieders Human Design uitgewerkt staat. 
Ik ben het  begrijpelijk gaan beschrijven, waardoor ik  boeken kan maken waarin je jouw Human Design uitgeschreven staat. Hiermee heb ik een  mooie vorm gecreëerd waardoor het toegankelijk is voor iedereen.

Mensen waarmee ik werk ervaren vaak dat er een heleboel puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ze gaan beter begrijpen waardoor iets wel of niet voor ze werkt. Je leert onderscheid maken tussen authentiek, aangeleerd of afgeleerd gedrag. Hierdoor kom je beter tot je recht, zal je succesvollere dingen doen en blijf je beter in balans en in je energie, waardoor je ook gezonder en gelukkiger kunt zijn. 
Dat geldt ook voor mijzelf. Vanaf dat ik mijn Human Design ken, begrijp ik veel beter hoe ik mijn unieke talenten in kan zetten en hoe ik op mijn lichaam kan vertrouwen. Begrijp ik ook beter hoe ik zelf reageer en hoe anderen op mij reageren. 


Ik werk veel met mensen die persoonlijke ontwikkeling willen, ondernemers die succesvoller willen zijn en met stellen die het fijner willen hebben of duidelijkheid willen, daarbij gaat het vooral over inzicht in interactie, door de unieke kenmerken te duiden. Ook werk ik  met ouders die hun kinderen beter willen begeleiden en mensen met burn-out of chronische aandoeningen die ik een handvat kan geven om eruit te komen of het niet erger te laten worden. Iedere keer word ik weer intens blij als ik iemand rust heb kunnen geven en kan aantonen dat Human Design werkt en precies zo is als het hoort te zijn.


Het mooiste is dat je vooral jezelf mag zijn en dat ook mag omarmen en dat je dan een werkelijke en prachtige succesvolle bijdrage levert aan de wereld.

Het is voor mij een groot cadeau om op deze manier met mensen te mogen werken.


Hartelijke groet, Karin