Over mij

Mijn naam is Karin den Dulk en ik ben Psychosociaal(Relatie)Therapeut en gespecialiseerd in Human Design.

Ik heb o.a. opleidingen gevolgd op het gebied van Ontwikkelingspsychologie, Filosofie, Gestalttherapie, Cognitieve therapie, EMDR, EFT, Relatietherapie, Mediamieke therapie, familieopstellingen, Human Design. 

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Human Design en tot mijn grote verbazing hoorde ik een aantal belangrijke nieuwe dingen over mijzelf, waar ik enorm veel aan had. Terwijl ik veel studies gedaan heb, waarvan ook altijd een deel over jezelf gaat.

Mijn energietype in Human Design is, Emotionele Projector type 5/1.

Ik ben me gaan verdiepen in Human Design en het heeft me volledig 'gepakt', ben er diep van onder de indruk. Daardoor ben ik me er helemaal in gaan specialiseren. Van alle studies die ik gedaan heb, vind ik dit het dichtst bij de unieke waarheid over iemands authentieke persoonlijkheid komen.  Ik ben het  begrijpelijk gaan beschrijven, waardoor ik  boeken kan maken waarin je design volledig uitgeschreven staat. Hiermee heb ik een  mooie vorm gecreëerd waardoor het toegankelijk is voor iedereen.

Naast persoonlijke consulten, interactieve lezingen en workshops, maak ik persoonlijke boeken waarin ieders Design uitgewerkt staat.

Mensen waarmee ik werk ervaren vaak dat er een heleboel puzzelstukjes op zijn plek vallen. Ze gaan beter begrijpen waardoor iets wel of niet voor ze werkt. Dat geldt ook voor mijzelf. Vanaf dat ik mijn Design ken, begrijp ik veel beter hoe ik mijn bewustzijn in kan zetten en hoe ik op mijn lichaam kan vertrouwen. Begrijp ik ook beter hoe ikzelf op dingen reageer en hoe anderen op mij reageren. 


Veel werk ik met stellen die inzicht in hun relatie kan geven door de unieke kenmerken te duiden. Met ouders die hun kinderen er beter door kunnen begeleiden en mensen met burn-out of chronische aandoeningen kan ik een handvat geven om eruit te komen of het niet erger te laten worden. Iedere keer word ik weer intens blij als ik iemand rust heb kunnen geven en kan aantonen dat het design van iemand ook nut heeft en precies zo hoort te zijn en waarom dat zo is.


Dat je vooral jezelf mag zijn en dat ook mag omarmen en dat je dan een werkelijke en prachtige bijdrage levert aan de wereld.

Het is voor mij een groot cadeau om op deze manier met mensen te mogen werken.


Hartelijke groet, Karin