Referenties

"Natuurlijk weet iedere coach en hulpverlener dat emoties er mogen zijn. Dat vertellen we ook aan onze cliënten en we geloven het zelf ook. Maar het is meer dan een mentaal concept, iets waarvan je voelt dat het klopt en dat er waarheid in zit. Het is zelfs meer dan een weten. Het is ongelofelijk als het op zijn plek valt in het diepst van je weten. Als dat weten, voelen en ervaren bij elkaar komt. Zoiets. Want dan hoef je er niet meer over na te denken. Dan doe je het gewoon."

"Soms knap ik zo af op mensen als ze onzorgvuldig met andere mensen omgaan, maar nu weet ik dat ik daar gevoelig voor ben."

"Nu ik beter weet hoe ik overkom op mensen, kan ik daar beter op inspelen en grappig genoeg krijg ik daar energie van en vinden mensen mij leuker!"

"Sinds ik weet dat ik moet wachten tot ik uitgenodigd wordt om iets te ondernemen, begrijp ik ineens waardoor ik altijd zo moe was."

"Ik heb altijd uitstelgedrag gehad en ben er vaak op aangesproken, nu weet ik dat ik het niet voor niets heb. Ik zou niet zo creatief kunnen zijn als ik niet af en toe stil sta en dingen niet doe."

Coaching Traject, individueel: 
"Eerst was het wel leuk om al die persoonlijke eigenschappen van mezelf te horen, maar gaandeweg begreep ik steeds beter dat als ik volgens mijn Human Design ging leven dat het me veel bracht. Ik heb nu door hoe ik verbinding kan maken, echte verbinding met mensen. Ook heb ik mijn werk behoorlijk verandert, nu kom ik veel beter uit de verf. Ik krijg ineens persoonlijk en op het werk veel meer waardering. Dat doet me zo goed. Ik had nooit kunnen vermoeden dat ik dit kon bereiken, dankjewel Karin voor de duidelijke begeleiding." 

"Elke keer dat ik ergens een beslissing over moet nemen, denk ik weer aan mijn advies van Jouw Persoonlijke Design, want nu weet ik hoe dat moet."

"Jemig, ik mij altijd maar schuldig voelen... want als ik alleen ben voel ik geen emoties, altijd gedacht dat ik gek was!! Nu weet ik het gelukkig!"

"In groepen was ik altijd de meest kritische, tot ergernis van veel mensen, nu weet ik dat dit bij mij hoort, nooit weg zal gaan, maar dat ik wel kan kiezen waarover ik iets ga zeggen of soms niet zeg.

Mentorprogramma, individueel: 
"Ik zat er helemaal doorheen, toen hoorde ik van Karin, eigenlijk geloofde ik niet dat het zou kunnen helpen, maar vrienden drongen aan. Toen ik Karin gesproken had gebeurde er iets. Ze had geen oordeel en luisterde met veel aandacht. Ging mij niet vertellen hoe iets moest, maar gaf mij aanwijzingen over mezelf. Ik kon haar mailen als ik het nodig had en de tips waren ontzettend leuk! Na dit programma heb ik er toch weer geloof in dat het leven leuk kan worden. Ik kan het echt aanraden."

"Altijd maar dat denken, piekeren, ik werd er gek van. Werkelijk alles heb ik geprobeerd om mijn hoofd rustig te krijgen, met geen resultaat. Nu weet ik hoe ik dat moet doen. Dat had ik graag 30 jaar eerder geweten."

"Nu snap ik waarom ik altijd wil bewegen. Mijn omgeving zei altijd dat ik ADHD had, maar dat herkende ik niet helemaal. Nu weet ik hoe het werkt en waarom het bij mij past."

"Zal ik je eens iets leuks vertellen? Bij mijn laatste sollicitatiebrief heb ik een stuk uit mijn boek overgeschreven over een kwaliteit van mijzelf en raad eens... ik ben aangenomen, ze waren ervan onder de indruk. Grappig want ik weet het zelf pas sinds kort van mezelf."

"Dank je wel Karin, ik heb genoten van wat je allemaal verteld hebt over mijn design. Ik heb echt nooit geweten hoe ik overkwam op andere mensen, het helpt me zo ontzettend nu ik dit wel weet. Ik heb er echt rust van gekregen."

"Nu ik weet dat ik emoties van anderen sterker voel dan dat de mensen ze zelf voelen begrijp ik zoveel meer."

"Sinds ik mijn design weet, snap ik waarom ik me altijd zo buiten de groepen heb voelen staan. Grappig genoeg kan ik er nu beter mee omgaan, vooral omdat ik weet dat anderen mij niet buitensluiten, maar ikzelf er niet echt in ga."

"Dacht ik toch altijd dat ik geen eigen mening had... Blijk ik een reflector te zijn en iedere keer anders te reageren bij een ander persoon. Dat hoort dus gewoon bij mij. Nu maak ik me daar dus niet meer druk om. Het leven is een stuk leuker geworden, sinds ik mijn design weet."

Workshop,  Heart to Heart Centrum Bussum `Je bent perfect zoals je bent´ Je unieke zelf leren leven en voel dat je stroomt

Revieuws: 'Nu weet ik wat ik moet doen, of eigenlijk vooral moet laten, om geld te verdienen',  'Dus als ik tussen de 30 en 50 ben, is het belangrijk voor mij om mij te laten coachen, omdat ik zoveel uitgeprobeerd heb, de eerste 30 jaar van mn leven', 'Nu begrijp ik dat mijn hoog sensitiviteit geen last maar een talent is en kan ik het op mijn manier inzetten', 'Wat jammer dat ik dit niet eerder wist, nu begrijp ik mezelf echt beter', 'Je krijgt best veel informatie, dat moet je even laten zakken en toch had ik nog dagen door kunnen luisteren...'

Workshop,  Mec Spirit in Baarn, Leer je authentieke IK kennen

Revieuws: 'Dit zou iedereen moeten weten, nu begrijp ik eindelijk hoe ik overkom', 'Dus als mijn gezondheid opspeelt heb ik in mijn geval geen goede beslissing genomen...', 'Mijn aandacht zal dus altijd ernaar uitgaan om groepen bij elkaar te houden in mijn omgeving, vandaar dat ik daar zo vaak mee bezig ben', 'De sensitiviteit die ik bij mezelf merk, staat dus gewoon in mijn Design en heeft nog een functie ook', 'Dus zonder dat ik iets doe, laat ik mensen druk ervaren, dat is een nieuw inzicht', 'Ik ben dus een koninklijke leider, dat is dus waarom iedereen altijd naar mij gaat kijken als iemand de leiding moet nemen'.

Workshop,  in het Middenhuis in Zutphen
Leer je authentieke IK kennen

Revieuws: 'Ik begrijp nu dat ik mezelf juist niet tegen moet houden in wat ik wil doen, om uit mijn Burn-out te komen' , 'Je gedragen als Manifestor is nog niet zo makkelijk in deze maatschappij, met al mijn aangeleerde gedrag. Maar nu heb ik handvatten om aan mijn slag te gaan. 'Nu begrijp ik dat ik zo strijd voor zingeving, ik blijk daar een enorme druk op te hebben'. 'Dus mijn vaste rituelen houden mij fit en gezond, dat is goed dat ik dat weet'.  'Mijn projector-kind help ik dus als ik haar de wereld laat zien, zoveel als mogelijk, dat helpt, dat ik dat nu weet'. 

 

 

 

 

Ervaringen van mensen die zich verdiept hebben in hun Persoonlijke Design zijn:

 • Rust in je leven
 • Betere gezondheid en welzijn
 • Betere relaties
 • Tot je recht komen in je werk/professionele leven
 • Angsten verminderen
 • Spanningen verminderen
 • Betere sollicitatie gesprekken voeren
 • Betere beslissingen nemen
 • Meer realiseren dat een ander ook echt anders is
 • Veel meer plezier in je leven gekregen
 • Betere communicatie gekregen

 

 

Doordat ieder mens een Persoonlijk Design heeft, zal iedereen zijn gezondheid, goede relaties, rijkdom en geluk op z’n eigen manier kunnen bereiken.