Relatie Reading met Human Design

Wie ben jij als Partner?


Human Design als tool om jezelf als partner beter te leren kennen en je partner vanuit zijn unieke zijn te leren kennen

 

 

Voor sommigen is het een praktische manier om jezelf te leren kennen, waardoor het leven gemakkelijker wordt. Voor anderen is het een complete studie om helemaal uit te pluizen hoe alles werkt.

De meeste mensen die iets doen met Human Design, maken het een deel van hun leven, in de zin dat ze hun beslissingen baseren op wie ze zijn, op hun persoonlijke kracht, in plaats van op hun valkuilen, zoals de meeste mensen doen.

Voor mij is het een gave, diepgaande tool om mensen inzicht te geven in wie zij zijn en wie de ander is en dat je vooral je eigen kracht in jezelf zal vinden. Niet een doel op zich, maar als een handvat. Vanaf het moment dat je jezelf voor Human Design openstelt, kan je jouw kracht ervan ervaren en je leven ten goede laten veranderen. Dingen zullen op hun plek vallen.

Omdat jij uniek bent en dus iedereen, is het ongelooflijk waardevol om dit met je partner te leren kennen. Want hoe vaak betrap jij je erop dat je uitgaat van wat jij kan, wat jij denkt, hoe jij het zou doen?..

Wanneer je kennis krijgt over jouw eigen unieke eigenschappen, die voor een ander dus niet vanzelfsprekend zijn en die van je partner, kunnen jullie een prachtige nieuwe ontdekkingstocht doen.

Als Human Design ons iets kan leren dan is het dat er niet zoiets als ‘normaal’ of ‘verstandig’ bestaat. Omdat we allemaal uniek zijn.