Werkvormen

'Jouw Persoonlijke Design' Boek 

Jouw Human Design,  jouw blauwdruk beschreven in ongeveer 60/70 pagina's, Hard Copy, vormgegeven, Full Color, handmatig gemaakt, gedrukt en verstuurd  € 139,-   

Tijdelijke aanbiedingsprijs   € 99,- (Incl. btw) Excl.  € 7,50 verzendkosten.

Persoonlijk Consult of Relatie Analyse

Een persoonlijke lezing, over jouw bewuste en onbewuste persoonlijkheid. Een Relatie analyse, samen met je partner, of over je kind, waarin je inzicht krijgt op het effect dat je op elkaar hebt, zowel bewust als onbewust. Je leert de verschillen kennen en leert de mogelijkheden en onmogelijkheden van jullie samen beter  en begrijpen. Zeer waardevolle informatie voor elke intieme relatie.  
Investering:  
€ 110,- per anderhalf uur.  (Incl.  voorbereiding en btw). 
Combi persoonlijk boek en sessie:  € 189,- (Incl. btw).

 

Persoonlijk Traject: Werk, passie en jouw talenten

Als je met bloed, zweet en tranen hebt ontdekt dat hard werken niet per se oplevert waar je van droomt, probeer dan eens moeiteloosheid, de manier waarop het Universum werkt. Het geheim van de moeiteloosheid van het Universum is synergie, d.w.z. 'energie die stroomt zonder enige frictie', zoals in de flowstaat. Wil je ook graag meer FLOW en moeiteloosheid in je leven?

 

Effect van het traject

  • Je weet waar vanuit je iets doet of niet doet
  • Je kan flexibeler met onverwachte situaties omgaan, of weet waarom niet
  • Je weet welke je invloed hebt op mensen
  • Je leert voor welke invloed je gevoelig bent bij mensen
  • Je leert het verband zien tussen invulling geven aan je leven en ‘uitdagingen’ in je werk
  • Door dirigent te worden van jouw talenten te zijn, worden je keuzes gemakkelijker
  • Je ervaart meer opwinding en enthousiasme in je dagelijks leven
  • Je werk- en persoonlijke prestaties verbeteren
  • Je krijgt meer energie en kan leren burn-out te voorkomen

Investering: Een Persoonlijk Traject behelst 5 sessies van 5 kwartier voor € 500,- (excl. btw)

Ondernemers Coaching

Gemotiveerde mensen hebben gemeenschappelijk dat zij hun kwaliteiten kennen en gebruiken

 Vaak ben je als ondernemer gestart met enthousiasme en passie. Het blijkt echter regelmatig dat mensen dat gevoel verliezen.

Wat kun je doen als het tegen zit?

Kijken naar hoe de onderneming functioneert ligt voor de hand. Maar jij bent de onderneming. Lijkt het dan niet het meest voor de hand liggend om naar jezelf te kijken?

Persoonlijke begeleiding

Door duidelijk te krijgen hoe je denkt en kijkt en van nature in elkaar zit, krijg je inzichten en de mogelijkheid om te gaan sturen. Tenslotte, iets waarvan je je niet bewust bent, kan je niet veranderen.

 Plan uitvoeren

Elk persoonlijk plan is maatwerk. Je hebt je eigen specifieke karakter, talenten en valkuilen, het plan zal daarop gebouwd moeten zijn.

Allereerst ga je handelen en experimenteren met nieuwe inzichten en een nieuwe manier van denken en kijken naar je bedrijf. Daarnaast kan het nodig zijn om de marketing aan te passen of jezelf en/of je personeel, heel gericht, te trainen.

Resultaten

Uit ervaring blijkt dat wanneer je inzicht krijgt, in: je persoonlijkheid, je bedrijfsresultaten, klantgerichtheid, marktgerichtheid, snel duidelijk wordt waar de knelpunten zitten. Zodat je weet waaraan je kan werken. Alleen inzicht geeft de mogelijkheden tot veranderen.

Vaak zijn het de kleine dingen

Niet zelden blijkt na een paar sessies dat je voldoende inzicht hebt gekregen om effectiever te kunnen werken. In de praktijk blijken vaak de kleine dingen, dus redelijk makkelijk aan te passen, grote invloeden te hebben.

Investering: 3 sessies van vijf kwartier € 300,- (Excl. btw)

Met mijn talenten haal ik jouw talenten naar buiten

 

 

In een groep

Je kan  met eigen groep werken.  Een groep vriend(inn)en-, een studiegroep, tijdens een workshop, bij een business club, etc. Ik verzorg dan een  inspirerende bijeenkomst waarin iedereen  persoonlijke karaktertrekken hoort en eigen talenten leert kennen. Iedereen krijgt ongeveer een kwartier over zich verteld en de gelegenheid om vragen te stellen.  Met maximaal 10 mensen, in overleg, bel gerust 06 134 62 348. 
Investering: € 25,- per persoon, voor 2,5 uur , incl. voorbereidingen van ieders Design.