Ondernemers Coaching

Gemotiveerde mensen hebben gemeenschappelijk dat zij hun kwaliteiten kennen en gebruiken

 Vaak ben je als ondernemer gestart met enthousiasme en passie. Het blijkt echter regelmatig dat mensen dat gevoel verliezen.

Wat kun je doen als het tegen zit?

Kijken naar hoe de onderneming functioneert ligt voor de hand. Maar jij bent de onderneming. Lijkt het dan niet het meest voor de hand liggend om naar jezelf te kijken?

Persoonlijke begeleiding

Door duidelijk te krijgen hoe je denkt en kijkt en van nature in elkaar zit, krijg je inzichten en de mogelijkheid om te gaan sturen. Tenslotte, iets waarvan je je niet bewust bent, kan je niet veranderen.

 Plan uitvoeren

Elk persoonlijk plan is maatwerk. Je hebt je eigen specifieke karakter, talenten en valkuilen, het plan zal daarop gebouwd zijn.

Allereerst ga je handelen en experimenteren met nieuwe inzichten en een nieuwe manier van denken en kijken naar je bedrijf. Daarnaast kan het nodig zijn om de marketing aan te passen of jezelf en/of je personeel, heel gericht, te trainen.

Resultaten

Uit ervaring blijkt dat wanneer je inzicht krijgt, in: je persoonlijkheid, je bedrijfsresultaten, klantgerichtheid, marktgerichtheid, snel duidelijk wordt waar de knelpunten zitten. Zodat je weet waaraan je kan werken. Alleen inzicht geeft de mogelijkheden tot veranderen.

Vaak zijn het de kleine dingen

Niet zelden blijkt na een paar sessies dat je voldoende inzicht hebt gekregen om effectiever te kunnen werken. In de praktijk blijken vaak de kleine dingen, dus redelijk makkelijk aan te passen, grote invloeden te hebben.

Investering: 3 sessies van vijf kwartier € 300,- (Excl. btw)

Met mijn talenten haal ik jouw talenten naar buiten

Doen waar jij goed in bent

En dat is waar effectief ondernemen om draait; doen waar jij goed in bent, waar jij voor staat en wat jij wilt bereiken op een zo prettig mogelijke manier. Door dit te doen op jouw unieke manier, volgens jouw Human Design, wordt je aantrekkelijk en inspirerend voor je klanten. 

Dat kun je uit Jouw Persoonlijke Design halen! Ja, jouw unieke kenmerken, niet persé wat je geleerd hebt, niet wat je aangeleerd hebt, maar waar je mee geboren bent.

Effectief ondernemen is wat elke ondernemer wil en weinig ondernemers doen. Niet je een slag in de rondte werken, maar effectief ondernemen.

ONTGRENDEL JOUW CODE TOT SUCCES