Ondernemers Coaching

Gemotiveerde mensen hebben gemeenschappelijk dat zij hun kwaliteiten kennen en gebruiken

 Vaak ben je als ondernemer gestart met enthousiasme en passie. Het blijkt echter regelmatig dat mensen dat gevoel verliezen.

Kijken naar hoe de onderneming functioneert ligt voor de hand. Maar jij bent de onderneming.
Lijkt het dan niet het meest voor de hand liggend om naar jezelf te kijken?

Ondernemersbegeleiding

Door duidelijk te krijgen hoe je denkt en kijkt en van nature in elkaar zit, krijg je inzichten en de mogelijkheid om te gaan sturen. Tenslotte, iets waarvan je je niet bewust bent, kan je niet veranderen.

Plan uitvoeren

Elk persoonlijk plan is maatwerk. Je hebt je eigen specifieke karakter, talenten en valkuilen, het plan zal daarop gebouwd zijn.

Allereerst ga je handelen en experimenteren met nieuwe inzichten en een nieuwe manier van denken en kijken naar je bedrijf. Daarnaast kan het nodig zijn om de marketing aan te passen of jezelf en/of je personeel, heel gericht, te trainen.

Resultaten

Uit ervaring blijkt dat wanneer je inzicht krijgt, in: je persoonlijkheid, je bedrijfsresultaten, klantgerichtheid, marktgerichtheid, snel duidelijk wordt waar de knelpunten zitten. Zodat je weet waaraan je kan werken. Alleen inzicht geeft de mogelijkheden tot veranderen.

Vaak zijn het de kleine dingen

Niet zelden blijkt na een paar sessies dat je voldoende inzicht hebt gekregen om effectiever te kunnen werken. In de praktijk blijken vaak de kleine dingen, dus redelijk makkelijk aan te passen, grote invloeden te hebben.

 

Met mijn talenten haal ik jouw talenten naar buiten

Ondernemers Traject

En dat is waar effectief ondernemen om draait; doen waar jij goed in bent, waar jij voor staat en wat jij wilt bereiken op een zo prettig mogelijke manier. Door dit te doen op jouw unieke manier, volgens jouw Human Design, wordt je aantrekkelijk en inspirerend voor je klanten. 

 

Wat krijg je:

- Jouw Persoonlijke Design Boek in PDF

- Algemene sessie over jouw Human Design

- 6 maanden, elke maand een sessie om jouw Ondernemers kwaliteiten te bespreken

- Jij gaat experimenteren tussen de sessies door en mag  tussendoor e-mails sturen met je vragen

- Na afloop weet jij wat je kan en op welke manier jij succesvol kan ondernemen zonder energie te verliezen

 

Investering  € 999 excl. btw
of € 166,50 per maand

ONTGRENDEL JOUW CODE TOT SUCCES