Jouw Human Design

 'Jouw Persoonlijke Design' gaat over:  jouw eigenschappen, unieke kwaliteiten,  persoonlijke blauwdruk, valkuilen en de minder gemakkelijke kanten. Hierdoor kun je beter gaan begrijpen wat en hoe dingen voor jou werken en wat en hoe niet.  Deze eigenschappen blijven je hele leven bij je, Jouw  Design verandert niet, je gaat er hooguit anders mee om in verschillende fases van je leven.

Ik kan je helpen, door je te laten weten hoe jij je beslissingen het beste kunt nemen. Hoe jij voor je gezondheid kunt zorgen. Hoe je overkomt op andere mensen. Of je ergens direct op mag reageren of dat het beter is om er een nachtje over te slapen. Hoe je een burn-out kunt voorkomen. Hoe je kunt herkennen of je de dingen doet die bij jou passen of niet. Hoe jij succesvol kunt zijn. Welk gedrag van jou het meeste invloed heeft of je leven. Of en hoe je andere mensen nodig hebt. Wat jouw leerstijl is.

Dit kan je namelijk allemaal lezen in 'Jouw Persoonlijke Design' boek, of horen via een (online)consult of meemaken in een workshop.

 

Een van de eerste dingen die we onderscheiden zijn de 4 ENERGIE TYPES

Van de oneindige mogelijkheden die er in ons genetisch materiaal liggen, laat Jouw Persoonlijke Design je duidelijk zien dat je misschien niet zo gecompliceerd bent als je misschien wel zou denken, er zijn slechts 4 energie type mensen in Human Design. Natuurlijk zijn er binnen deze groepen miljoenen verschillen, aangezien ieder van ons uniek is. 

Wanneer je weet welk energietype jij bent, kan je beginnen met je daarnaar te gedragen en zal je meteen al merken dat je authentieker over zal komen en aantrekkelijker bent voor mensen. 

 

Er zijn twee ENERGIEKE TYPES, die de Manifestor en de Generator (waaronder de Manifesterende Generator) genoemd worden.  Daarnaast zijn er twee NIET ENERGIEKE TYPES, de Projector en de Reflector. Dit verschil is al ontzettend helpend om te weten.

 

Percentage van de bevolking: 8% Manifestor, 70% Generator (waarvan 33% Manifesterende Generator), 21% Projector en 1% Reflector

Uiteraard vertel ik precies in jouw boek, welk type jij bent en wat dat betekent in jouw leven.

 

Hoe kun je je kind beter begeleiden?

Wanneer je het Human Design van je kind leert kennen krijg je meer inzicht en begrip.

Kinderen begeleiden en helpen opgroeien doen we met liefde. De meeste mensen vinden kinderen het mooiste geschenk in hun leven. Heel vaak hoor ik ook dat het het moeilijkste is wat ze ooit gedaan hebben, kinderen grootbrengen.

Ieder kind is een heel eigen wezen, hoe fijn zou het zijn als we daar iets meer van wisten, zodat we gerichter met onze kinderen om kunnen gaan

Je ontdekt al snel dat je dochter of zoon een andere persoon is dan jij. Met z’n eigen gedrag, gewoonten, karakter en talenten. Volgens Human Design heeft ieder mens een uniek Design, dat al vanaf je geboorte vastligt. Het is een blauwdruk van wie je bent en het bepaalt hoe je de wereld tegemoet treedt. De grote vraag is natuurlijk: hoe kom je erachter hoe dat zit bij jouw kind? Want als je dat weet, begrijp je eerder hoe je kind in elkaar steekt en kun je het dus ook beter helpen en begeleiden op zijn levensweg.   

Je kunt gratis een Design (hieronder) aanvragen.

Human Design gaat uit van in totaal vijf verschillende typen mensen, die ieder op hun eigen manier in het leven staan en dus om een andere benadering en begeleiding van jou als ouder vragen. Ze heten de Manifestor, de Generator,  de Manifesting Generator, de Projector en de Reflector. Wanneer je je kind beter wilt begeleiden, helpt het om kennis te nemen van het Design van je kind.

Human Design kan je helpen om inzicht te krijgen in je kind. Je ontdekt z’n levenspad, en jouw invloed daarop. Want als ouder wil je  natuurlijk niets liever dan je kind op weg helpen en het de ruimte geven om zichzelf te kunnen en mogen zijn. Dat is toch het grootste geluk dat je iemand  kunt toewensen?

 

Het profiel

Jouw profiel zegt veel over je. Het werkt als een soort maatpak wat speciaal voor jou gemaakt is. Het is de sfeer waarin jij ervaart dat je leeft en de sfeer waarin de ander jou ervaart, want dat verschilt vaak. Het bestaat uit jouw  persoonlijkheid en  de rol in je leven

JOUW PROFIEL HEEFT VEEL INVLOED OP JE LEVEN.  Want hoe jij jezelf ervaart en hoe de ander jou ervaart zijn vaak heel verschillende verhalen. Leer dat kennen en gebruiken, zodat je magnetisch aantrekkelijk kunt worden. Wanneer je gaat experimenteren en het beter gaat herkennen kun je beginnen te ervaren hoe het voor jou werkt. Dan zul je ook merken dat je rust krijgt. Jouw profiel beschrijft karaktertrekken. Ben je sociaal, onderzoekend, experimenteel, een kluizenaar, projecterend of een rolmodel? Lees het uitgebreid in jouw persoonlijke boek, ook kan ik het je persoonlijk vertellen.

 

De 9 Centra

Ieder mens heeft 9 centra tot zijn beschikking. Ieder centrum heeft een eigen energie en zorgt voor heel verschillende aspecten van het leven. Jij hebt je centra ingekleurd of open.  De mensen met veel open centra, zijn vooral de mensen die steeds op een andere manier op situaties reageren, terwijl de mensen met veel ingekleurde centra vaak op een vrij vaste en zelfde manier ergens op reageren.

Elk centrum wordt in je boek vermeld, precies zoals het in Jouw Design zit.

Wil jij weten hoe dat bij jou zit?

 

36 KANALEN en 64 POORTEN 

Het is zeer effectief om je eigen poorten en kanalen te leren kennen, enerzijds omdat je dan beter begrijpt wie je zelf bent in contact met de ander en anderzijds omdat je dan beter weet hoe je overkomt. Daarnaast krijg je pas de mogelijkheid om iets van jezelf aan te passen als je er kennis van hebt. Alles wat je niet weet, kun je ook niet veranderen. Met de informatie over de kanalen en poorten kun je jezelf beter leren kennen en wijzer worden. Je kunt namelijk niet ‘bedenken’ wie je bent, alleen maar experimenteren en ervaren.

Verplichtingen die je hebt aan anderen

Verleiden om jezelf te veranderen

Maar de vrijheid om jezelf te zijn

Maakt die verplichtingen niet minder klein

 

In de spiegel kan je kijken

Wie je bent zal dan blijken

Wie weet brengt dat het inzicht

“Je bent wel aan jezelf verplicht”

 

En gaat het om onze relatie

Onze gezamenlijke creatie?

Onze vriendschap is zowaar

Een spiegel voor elkaar

Van een dierbare (Reflector) vriend

 

Jij hebt de mogelijkheid om op jouw geheel eigen manier, plezierig, verbonden, creatief, overvloedig en krachtig te zijn. Wanneer je de hoogste expressie van Jouw Persoonlijke Design leeft, ontvouwt de magie van het leven zich op een natuurlijke wijze voor jou.