Workhop, Leer jouw Authentiek IK kennen als Ondernemer of Leidinggevende met Human Design

Of je nu in een baan zit, of een ondernemer bent, maar niet doet wat je een goed gevoel geeft. Merkt dat je energie aan het afnemen is of de zin in het werk wat je doet afneemt. Er dingen gebeuren waar je je vinger niet op kan leggen. Blijf je doorgaan met een onderbuik gevoel dat dingen eigenlijk anders zouden moeten? Neem dan eens de tijd om werkelijk tegen het licht te houden waar jouw passie ligt in het werk.

Lees meer »

Human Design en Werken Ondernemen

De meeste mensen gaan iets doen omdat ze dat goed kunnen. Toch komen veel van deze mensen vast te lopen in hun energie, hebben ze vaak weinig energie of ontbreekt de zingeving voor ze. 

Lees meer »

Keuzestress voor jongvolwassenen

Kun je het voelen? De stress die uit jonge mensen komt die na hun studie het werkende leven in gaan? Wat wil ik? Wat kan ik precies? Wie zit er nu op mij te wachten? Ik kan zoveel, wat zal ik kiezen?...

Lees meer »

Kwetsbare zoektocht tussen ouder en kind

Heftige puberverhalen vooraf over de telefoon van de ouder die een Human Design consult boekt. Ook van een volwassen kind die een onmogelijk contact met zijn/haar ouder wil herstellen. Ze willen elkaar beter leren begrijpen want zo gaat het niet meer.

Lees meer »

WIL JIJ MEER GEBRUIK MAKEN VAN JOUW PERSOONLIJKE KRACHT?

Voel je je regelmatig beperkt? Voel je je vaak machteloos over jouw situatie? Het leven is gevuld met beperkingen en het kan vaak lijken alsof je het slachtoffer bent van het lot. Laat me je verzekeren dat het doel van beperking is om je te helpen je eigen en unieke manieren te gebruiken, zodat je je doel kunt vervullen.

Lees meer »

ALS JE MET BEKENDE MENSEN BENT WORDT JE GEZIEN, MAAR ALS JE MET ONBEKENDE MENSEN BENT ZIEN ZE JE NIET

Er zijn veel mensen die dit ervaren. Als therapeut leer je dan om mensen assertiever te maken, of zich meer bewust te maken wat hun uitstraling is en hoe ze overkomen. Dat is uiteraard helpend om te weten van jezelf. Maar er is veel meer dan dat. Wanneer je tussen bekende mensen beter functioneert dan tussen onbekende mensen, is dat echt een ding in jouw leven. Het helpt om daar kennis van te hebben.

Lees meer »

Ik hou van je, maar kan niet verder met je

De man en de vrouw kwamen bedrukt binnen. Ze zeiden niet veel, ze kwamen om hun Persoonlijke Design verteld te krijgen. Op het moment dat ik ze begon te vertellen hoe ze met emoties omgaan, ieder op hun geheel eigen manier, kwam het verdriet eruit.

Lees meer »

Ken het levenspad van je kind

Je ontdekt z’n levenspad, en jouw invloed daarop. Want als ouder wil je natuurlijk niets liever dan je kind op weg helpen en het de ruimte geven om zichzelf te kunnen en mogen zijn. Dat is toch het grootste geluk dat je je kind kunt toewensen?”

Lees meer »

Een partner aantrekken, hoe doe jij dat?

Heb jij iedere keer een andere manier? Stap jij rechtstreeks op iemand af? Ben je juist een 'One night stand'? Hou je juist van broeder/zusterschap? Of ben jij een onweerstaanbare Casanova. Misschien verlegen? Of gewoon lekker open...

Lees meer »

Hou jij van competitie?

Je voelt een soort innerlijke drang om de eerste ergens in te willen zijn. Om iets helemaal op jouw eigen manier te doen. Je hebt een soort combinatie van zelf liefde en onvoorwaardelijke liefde en bent ervan overtuigd dat de wereld groeit door liefde.

Lees meer »