ALS JE MET BEKENDE MENSEN BENT WORDT JE GEZIEN, MAAR ALS JE MET ONBEKENDE MENSEN BENT ZIEN ZE JE NIET

Er zijn veel mensen die dit ervaren. Als therapeut leer je dan om mensen assertiever te maken, of zich meer bewust te maken wat hun uitstraling is en hoe ze overkomen. Dat is uiteraard helpend om te weten van jezelf. Maar er is veel meer dan dat. Wanneer je tussen bekende mensen beter functioneert dan tussen onbekende mensen, is dat echt een ding in jouw leven. Het helpt om daar kennis van te hebben.

LEER JÓUW KRACHT GEBRUIKEN

Inmiddels weet ik dat, wanneer het voor jou zo werkt, ik je  juist kan helpen om meer gebruik te maken van je netwerk, bekende van jezelf dus. Het kan zijn dat je energie wegvalt als je tussen voor jou vreemde mensen bent. Jouw kracht zit er dan juist in om gebruik te maken van je netwerk. Daarin zal jij dan succesvol kunnen zijn en gaat jouw energie stromen, vooral door samen te werken en niet alles alleen te willen doen of je plek te willen veroveren tussen mensen die je niet kent. Hoe doe je dat dan als ondernemer?

HOE GAAT JOUW ENERGIE DAN STROMEN?

Wanneer er in jouw Design staat dat jij het beste functioneert in jouw eigen netwerk,  leer je te ervaren hoe je dat kan herkennen. Dat verschilt namelijk per persoon. Want het is natuurlijk niet zo, dat alles wat er plaatsvind in jouw netwerk, ook meteen geschikt voor jouw is. Daar zal je dan nog steeds een selectie in moeten maken.

ZOEK GOED UIT WAAR JE TOE AANGETROKKEN WORDT

Ben jij hier om: de leiding te nemen, om dingen duidelijk te maken voor mensen, om risico’s te nemen, om te luisteren naar geschiedenis, om door te zetten waar andere ophouden… Afijn zo kan ik nog wel even doorgaan. Het mooie van Human Design is dat je dit kan leren kennen van jezelf, maar vooral dat je leert hoe je kan selecteren wat bij jouw past.

HEB JIJ HECHTE VRIENDSCHAPPEN NODIG?

Wil jij graag kennis overbrengen? Kan je gefixeerd zijn? Heb je vaste manieren die jou rust geven? Hou je van hechte vriendschappen en wil je toch af en toe alleen zijn, omdat je even ‘contact moe’ bent? Ben je op een unieke manier creatief in hoe jij denkt?

 

Verdiep je dan eens in jouw Design, het helpt, echt.