Weet jij waar je heen wil?

HUMAN DESIGN is zo prachtig in evenwicht, neem het ZELF

Als je bijvoorbeeld naar het bewustzijn kijkt van mensen. Dan zie je:
Groep (1) die vanuit de grond van zichzelf zegt: ‘Ik ben wie ik ben en ik vier dat ik zo ben en ik weet waar ik heen wil!’ en Groep (2): ‘Ben ik eigenlijk wel om van te houden? Wie ben ik eigenlijk? Waar zou ik heen willen?’

 

Inmiddels weet ik dat Groep (1) die weet waar ze heen willen, dat al van heel jongs af aan wisten en dat ze richting kunnen geven aan zichzelf. Zij hebben gemakkelijk liefde voor zichzelf en delen dat uit aan anderen.

En dan denken de meeste, ik voorheen ook, dat je Groep (2) moet gaan helpen met uit te zoeken waar ze heen willen, dat hoeft dus helemaal niet!

Groep (2) is meer wisselend in zich uiten en juist wijs over de richting van andere mensen. Zij zullen niet makkelijk een vaste richting aanhouden, dat hoeft namelijk ook helemaal niet. Ze mogen juist omarmen dat ze alle kanten op kunnen bewegen. Voor hen geldt, Go with the flow en geniet van het buffet van het leven. Zij mogen liefde ontvangen en weten dat ze dat waard zijn.

 

Groep (1) heeft meer een vaste manier van zijn, twijfelt niet zoveel, heeft een eigen manier van zichzelf uiten en heeft daar vaak innerlijke rust in. Kan trouwens wel kwetsbaarder zijn voor kritiek, want zij uiten zich vanuit hun diepste zijn, dus als er kritiek op gedrag komt, kunnen ze dat heel persoonlijk opnemen.

 

Groep (2) kan zich soms helemaal verliezen in het zoeken naar een richting, dat kan totaal de overhand nemen in iemands leven. Terwijl ze dat niet voor elkaar gaan krijgen en het ook niet hoeft.

De verdeling is ongeveer 50/50, dat is wat ik er zo indrukwekkend aan vind. De perfecte verdeling van het ZELF in Human Design. Groep (1) en Groep (2) zijn ongelooflijk mooi op zich en compleet samen.

 

RELATIES
2 x Groep 1: Je weet allebei wie je bent en waar je heen wil. Een sterk koppel.

2 x Groep 2: Twijfel voor richting en over de relatie speelt een rol. Wie jullie zijn en waar jullie heen willen. Het kan een mooie ontdekkingsreis zijn samen. Jullie kunnen je samen heel erg sterk voelen en zonder elkaar meer onzeker.

1 Groep 1 en 1 Groep 2: Geeft een goede balans tussen geven en nemen. Je kan geven en ontvangen, je kan gidsen en gegidst worden. Groep 2 kan geconditioneerd worden door Groep 1, respect is daardoor belangrijk.

 

Wil jij weten hoe dat bij jou zit? Vraag je Gratis Design aan, hier op de Homepage en je ziet of je het centrum ingekleurd hebt of niet.