WIL JIJ MEER GEBRUIK MAKEN VAN JOUW PERSOONLIJKE KRACHT?

Voel je je regelmatig beperkt? Voel je je vaak machteloos over jouw situatie? Het leven is gevuld met beperkingen en het kan vaak lijken alsof je het slachtoffer bent van het lot. Laat me je verzekeren dat het doel van beperking is om je te helpen je eigen en unieke manieren te gebruiken, zodat je je doel kunt vervullen.

 

Ik begrijp hoe je soms in die slachtoffermodus kunt komen. Veel mensen die voor het eerst hun Persoonlijke Design ontdekken, voelen alsof ze in het nadeel zijn. Hoewel dit het verste van de waarheid af is, kijken ze om zich heen en zien ze dat sommige dingen ze gewoon niet goed afgaan, vaak zijn dat de sterke punten en eigenschappen waarvan de buitenwereld juist zegt dat ze essentieel zijn voor succes.

 

NIET DE DINGEN DOEN DIE JE TEVEEL ENERGIE KOSTEN

In het begin voel je de opluchting door de wetenschap dat je niet de dingen moet doen die je teveel energie kosten, omdat je dan opgebrand raakt. Je kan je dan even klein en gebrekkig voelen. En zelfs machteloos om er iets aan te doen. Maar geef het niet op!

 

JE KUNT SUCCESVOL LEVEN VANUIT JE PERSOONLIJKE KRACHT

Als je je klein, ontoereikend of als een slachtoffer voelt en je het gevoel hebt dat je terug wilt naar de manier waarop je geleefd hebt (dat werkte niet voor jou), probeer dan dit eens in plaats daarvan.

Eigen je jouw leven toe en alles wat erin zit!

Alles klopt... het goede, het slechte, het schijnbaar lelijke, het verleden, het heden en de toekomst. Leef het. Hou ervan (of niet). En verontschuldig je er niet voor.

 

VERONTSCHULDIG JE NIET VOOR JEZELF

Met persoonlijke macht komt persoonlijke verantwoordelijkheid. Je kracht is ingebed in je verantwoordelijkheid voor jezelf .... om de beste versie te zijn van de mens die je bedoelt bent om te zijn. En alleen dan kun je je creatieve magie ontgrendelen en persoonlijk succes hebben.

 

NEEM VERANTWOORDELIJKHEID VOOR JOUW UNIEKE ZIJN

Als je je leven met een open hart omarmt en de volledige verantwoordelijkheid neemt voor alles wat je erin creëert, ben je niet langer het slachtoffer van het lot en word je er een medeschepper mee.

Dat betekent dat je kennis zal moeten nemen van jouw Persoonlijke Design, dat kan door een consult erover aan te vragen. Dan krijg je precies te horen waarin jij uniek bent, wat bij je past en wat niet. Onze maatschappij, met alle goede bedoelingen, probeert mensen in vrij algemene manier te laten functioneren.

 

Het is niet voor niets dat studenten massaal burn-out zijn, dat er ontelbaar re-integratiebedrijven druk zijn om mensen weer op de werkvloer te krijgen. Dat er te veel mensen dolend rondlopen, op zoek naar iets wat bij hun past of zingeving voor hun leven. Ik zal zeker niet zeggen het met een kwik fiks weg te halen is. Maar wat ik zeker wel zeg, is dat wanneer je leeft naar je eigen kunde en onkunde, je vele malen beter functioneert.

Je hebt de mogelijkheid.

Je bent hier niet om op enigerlei wijze het slachtoffer te zijn!