Zoek jij ook balans tussen werk en leven?

ZOEK JIJ BALANS TUSSEN WERK EN LEVEN?

Als (Relatie)Therapeut en adviseur van Human Design heb ik met zoveel mensen gewerkt die zich bezig houden met alles wat verband houdt met werk en leven... meestal de relatie tussen beide. Velen zijn drukbezette mensen, ondernemers (of beginnende / worstelende ondernemers), kunstenaars, die de sprong willen maken naar een carrière waar ze van houden en een leven in vrijheid. De meeste van onze gesprekken komen terug op één centraal onderwerp...


Hoe vervul ik mijn doel en geef ik zin aan mijn leven, terwijl ik een dak boven mijn hoofd houd op een manier die me energie geeft en me niet leeg trekt?

Ik werk met een wonderlijk gedetailleerd systeem dat je kan helpen begrijpen hoe je je persoonlijk kunt ontwikkelen tot het punt waarop vervulling van je levensdoel onvermijdelijk is.


Het heet Human Design.
Wanneer je je echter verdiept in jouw blauwdruk begint, begint de verkenning niet met wat je moet doen om geld te verdienen. In plaats daarvan leer je over je unieke strategie om kansen aan te gaan die voor jou juist zijn. Je leert hoe je beslissingen kunt nemen die jou eer aandoen. En het allerbelangrijkste is dat je een kader krijgt voor hoe je jezelf kunt gaan observeren, zodat je in de gaten krijgt wanneer je handelt op een manier die voor jou niet authentiek is.

Hoe authentieker je wordt, hoe gemakkelijker jouw unieke levensbalans er zal zijn.
Dat zal in al zijn overvloed tot uiting komt. En wanneer je werkelijk authentiek leert zijn kun je niet anders dan floreren. 

Vergeet niet dat je perfect gemaakt bent om de uitdagingen te overwinnen die voor je liggen.
Je hebt in jezelf een natuurlijke veerkracht die je ondersteunt in tijden van strijd en verandering. Je Human Design is een visuele blauwdruk van de dingen die je moet weten over jezelf om jouw reis te maken waardoor je als vanzelf balans tussen werk en leven krijgt.