Een beschrijving van je kind

hoe kom je erachter wat het ‘ontwerp’ van je kind is?

Want als je dat weet, begrijp je eerder hoe je kind in elkaar steekt en kun je het dus ook beter helpen en begeleiden op zijn levensweg.

Human Design gaat uit van in totaal vijf verschillende typen mensen, die ieder op hun eigen manier in het leven staan en dus om een andere benadering en begeleiding van jou als ouder vragen. Ze heten de Manifestor, de Generator, de Manifesting Generator, de Projector en de Reflector.

Natuurlijk zijn er binnen de typen ontelbaar veel verschillen. We zijn per slot van rekening allemaal uniek. Vrijwel niemand heeft een identiek design, zelfs eeneiige tweelingen niet. Tijdens mijn consulten zie ik dat sommige ouders niet goed weten hoe ze het best met hun dochter of zoon kunnen omgaan, eenvoudigweg omdat ze niet begrijpen hoe hun kind in elkaar zit. Ze vragen zich af: waarom reageert het zo? Waarom doet het zo? Waarom maakt het die keuzes?

Human Design kan je helpen om inzicht te krijgen in je kind. Je ontdekt z’n levenspad, en jouw invloed daarop.

Want als ouder wil je natuurlijk niets liever dan je kind op weg helpen en het de ruimte geven om zichzelf te kunnen en mogen zijn. Dat is toch het grootste geluk dat je iemand kunt toewensen?