Human Design en Werken Ondernemen

WERKEN VANUIT JOUW AUTHENTIEKE BLAUWDRUK

De meeste mensen gaan iets doen omdat ze dat goed kunnen. Toch komen veel van deze mensen vast te lopen in hun energie, hebben ze vaak weinig energie of ontbreekt de zingeving voor ze. 

IN JOUW HUMAN DESIGN KUN JE ZIEN WAAR JOUW WERKKWALITEITEN ZITTEN

Zodanig duidelijk dat je zicht krijgt op veel aspecten, waardoor je succesvol kan zijn en geen energie verliest. 

 • Wat bevalt je aan je werk situatie en wat niet
 • Hoe zorg je dat jouw energieverbruik klopt
 • Welke persoonlijke eigenschappen heb jij 
 • Hoe kom je over op anderen
 • Op welke manier kan jij invloed hebben
 • Wat is jouw natuurlijke gereedschap en waar heb je ondersteuning in nodig
 • Hoe communiceer je en neem je het best beslissingen
 • Welke werkelijke verlangens heb je
 • Wat zijn jouw valkuilen

  Of je nu in een baan zit, of een ondernemer bent, maar niet doet wat je een goed gevoel geeft. Merkt dat je energie aan het afnemen is of de zin in het werk wat je doet afneemt. Er dingen gebeuren waar je je vinger niet op kan leggen. Blijf je doorgaan met een onderbuik gevoel dat dingen eigenlijk anders zouden moeten? Neem dan eens de tijd om werkelijk tegen het licht te houden waar jouw passie ligt in het werk.

  Human Design belicht jouw werk kwaliteiten, zowel van je bewuste als je onbewuste kanten. Daar zit nou net de kracht, want je onbewuste kwaliteiten, oftewel jouw gereedschap, ken je niet zomaar van jezelf. Dat is ongelooflijk helpend om te weten en te leren gebruiken. Want je zal verrast staan hoe goed dat voor je kan werken.

  Human Design geeft inzicht waar je talenten voor hebt op werkgebied.

  Ook hoe je het best beslissingen neemt, of hoe je aan klanten kan komen. Waar je alleen kan werken en waar  je beter samenwerking in kan zoeken. Hoe je kan ervaren dat je werkelijk stroomt in wat je doet.

  Wat er naar voren kan komen is bijzonder. Inzichten, daar gaat het om, want onbewust gedrag kun je niet sturen, bewust gedrag wel. Gun jezelf de mogelijkheid om op een mooie, stromende, effectieve manier te kunnen werken.

  Door je Human Design te gebruiken leer je direct onderscheid maken tussen aangeleerd en authentiek gedrag. Dat kan een verschil van dag en nacht opleveren als het om werken of ondernemen gaat. Overtuigingen kunnen aan geleefd zijn, maar als ze niet bij je passen kunnen ze veel energie kosten. Zelfs kan het zo zijn dat het resultaat van je werk daardoor niet van de grond komt.