Workhop, Leer jouw Authentiek IK kennen als Ondernemer of Leidinggevende met Human Design

van 10 tot 17 uur, incl. lunch
Startende ondernemer € 139 incl. btw
Ondernemer € 179 ex btw

                 Leer jouw authentieke IK kennen als
Ondernemer of Leidinggevende met Human Design

Of je nu in een baan zit, of een ondernemer bent, maar niet doet wat je een goed gevoel geeft. Merkt dat je energie aan het afnemen is of de zin in het werk wat je doet afneemt. Er dingen gebeuren waar je je vinger niet op kan leggen. Blijf je doorgaan met een onderbuik gevoel dat dingen eigenlijk anders zouden moeten? Neem dan eens de tijd om werkelijk tegen het licht te houden waar jouw passie ligt in het werk.

 

Het kan zijn dat je iets doet waar je heel goed in bent, maar dat je niet de energie en het gevoel geeft wat je zoekt. Misschien ben je zelfs wel een beetje opgebrand. Dat kan komen doordat je dingen doet die niet bij je passen, maar ook dat je dingen niet doet die wel bij je passen.

 

Kom erachter wat er voor jou anders kan, waardoor jij energie krijgt en passie ervaart, hou je loopbaan of onderneming tegen het licht met jouw Human Design.

 

In de Workshop gaan we aan de slag vanuit jouw unieke authentieke persoonlijkheid. Dat uitgangspunt is de basis van een weg naar binnen. Doordat iedereen op een andere manier succesvol is, is het uiterst belangrijk om precies jouw manier te leren kennen. Hiervoor gebruik ik jouw Human Design.

Human Design

Human Design is jouw Authentieke Blauwdruk van je persoonlijkheid, zowel van je bewuste als je onbewuste kanten. Daar zit nou net de kracht, want je onbewuste kwaliteiten, oftewel jouw gereedschap, ken je niet zomaar van jezelf. Dat is ongelooflijk helpend om te weten en te leren gebruiken. Want je zal verrast staan hoe goed dat voor je kan werken. Human Design geeft ook inzicht in waar je talenten voor hebt op werkgebied. Ook hoe je het best beslissingen neemt, of hoe je aan klanten kan komen. Waar je alleen kan werken en waar  je beter samenwerking in kan zoeken. Hoe je kan ervaren dat je werkelijk stroomt in wat je doet.

Wat er dan naar voren kan komen is bijzonder. Inzichten, daar gaat het om, want onbewust gedrag kun je niet sturen, bewust gedrag wel. Gun jezelf de mogelijkheid om op een mooie, stromende, effectieve manier te kunnen werken.

Door je Human Design te gebruiken leer je direct onderscheid maken tussen aangeleerd en authentiek gedrag. Dat kan een verschil van dag en nacht opleveren als het om werken of ondernemen gaat. Overtuigingen kunnen aan geleefd zijn, maar als ze niet bij je passen kunnen ze veel energie kosten. Zelfs kan het zo zijn dat het resultaat van je werk daardoor niet van de grond komt.

Wat ga je ontmoeten van jezelf

  • Je leert jouw authentieke kenmerken kennen als ondernemer
  • Jezelf beter beoordelen en waarderen 
  • Hoe jij goede beslissingen neemt
  • Waar je alleen kan werken en waar je beter samenwerkt
  • Welke persoonlijke eigenschappen jij hebt
  • Jouw persoonlijke Talenten en vaardigheden
  • Welke werkelijke verlangens je hebt in je loopbaan
  • Wat jouw valkuilen zijn

 karindendulk@jouwpersoonlijkedesign.nl

Iedereen krijgt zijn Human Design kaart en uitgewerkte missie mee met een zeer uitgebreide hand-out.
Aanmelden met geboortegegevens, incl. exacte tijd en plaats via mail
(kan je opvragen bij de gemeente waar je geboren bent, telefonisch of met een uittreksel)

Begeleiding  

Karin den Dulk  is Psychosociaal Therapeut en Human Design specialist,

al meer dan 25 jaar actief in het begeleiden van mensen met hun loopbaan en ondernemerschap. Vanuit helderheid, inzicht, begrip, verlangens en wensen werk ik om mensen een nieuwe impuls te geven.  

www.jouwpersoonlijkedesign.nl

Zwolseweg 150, 7707 AM Balkbrug                   

06 – 134 62 348

KvK 71940219