Wanneer je de dingen doet, die in lijn zijn met wie je bent, voel je je meestal gelukkig...

Hoe vaak ik al gehoord heb van mensen:
 Oohh, dat hoort dus bij mij!

Eigenlijk, nu ik erover nadenk, heb ik dat heel mijn leven al gehad/gedaan, dus eigenlijk verbaasd het me niets. Toch bleef ik het inwendig van mezelf afkeuren, dát geeft rust, dat hoef ik dus niet meer te doen....

Dát hoor ik zo vaak! Dat ik het iedereen zou gunnen dit van zichzelf te weten. Kan je je voorstellen hoe dat in je relatie werkt? Als je van elkaar weet dat de ander het er niet om dóet!

Bijvoorbeeld; altijd maar druk willen zijn, steeds maar de leiding willen nemen, behoorlijk confronterend zijn, steeds de 1e willen zijn ergens in, blinde ambitie hebben, steeds een nieuw project aangaan zonder het af te maken.... en zo kan ik nog wel even doorgaan.