Wie zijn wij

Mijn naam is Karin den Dulk en ik ben Psychosociaal(Relatie)Therapeut en Human Design / Life Coach. Ik heb o.a. opleidingen gevolgd op het gebied van Ontwikkelingspsychologie, Filosofie, Gestalttherapie, Cognitieve therapie, EMDR, EFT, Relatietherapie, Mediamieke therapie, familieopstellingen, Human Design. 

In 2015 ben ik in aanraking gekomen met Human Design en tot mijn grote verbazing hoorde ik een heel aantal nieuwe dingen over mijzelf, waar ik enorm veel aan had. Ik ben een Emotionele Projector type 5/1. Terwijl ik veel studies gedaan heb, waarvan ook altijd een deel over jezelf gaat. Ik ben me gaan verdiepen in Human Design en het heeft me volledig 'gepakt', ben er diep van onder de indruk. Van alle studies die ik gedaan heb, vind ik dit het dichtst bij de unieke waarheid over iemand komen.  Ik ben het gaan studeren en begrijpelijk beschrijven. Inmiddels heb ik een  mooie vorm gecreëerd zodat het toegankelijk is voor iedereen. Naast persoonlijke consulten, interactieve lezingen en workshops, maak ik persoonlijke boeken waarin ieders Design uitgewerkt staat.

Nu kan ik stellen veel inzicht in hun relatie geven door de unieke kenmerken te duiden. Veel ouders kunnen hun kinderen er beter door begeleiden en mensen met burn-out of chronische aandoeningen kan ik een handvat geven om eruit te komen. Iedere keer word ik weer intens blij als ik iemand rust heb kunnen geven en kan aantonen dat het design van iemand ook nut heeft en precies zo hoort te zijn en waarom dat zo is. Dat je vooral jezelf mag zijn en dat ook mag omarmen, want dat je dan een werkelijke en prachtige bijdrage levert aan de wereld.

Opmaak en fotografie

Monique Plantinga heeft met zeer veel aandacht en passie de vormgeving van het boek verzorgd en met haar prachtige foto's een waardevolle bijdrage. Ook de foto's op deze site zijn van haar. Zij werkt als fotografe en vormgeefster /ontwerpster voor zichzelf en is vooral uitzonderlijk goed in luisteren naar wat de wens is van een klant. Vervolgens gaat zij met alle aandacht en passie vakkundig aan het werk, met steeds een verrassend en indrukwekkend resultaat.