Human Design en Persoonlijke Ontwikkeling

HUMAN DESIGN EN PERSOONLIJKE ONTWIKKELING

Vraag jij je ook regelmatig af wat je hier komt doen? Vind je het best moeilijk om te ontdekken waar jij nou gelukkig van wordt of heel goed in bent of welke functie op het werk nu eigenlijk het beste bij jou past? Ervaar je misverstanden op de werkvloer, met je kinderen of in relaties?

Het is verrassend hoeveel je eraan hebt om jouw blauwdruk, die je vanaf je geboorte hebt meegekregen, te leren kennen.

Mensen die er kennis mee maken zijn heel enthousiast, sommigen hebben er nog nooit van gehoord.

In jouw Design staat precies welke talenten je hebt en welke niet, maar ook op welke manier je ze kan gebruiken zodat ze ook écht tot hun recht komen.

Mag jij initiëren.  Moet jij gevraagd worden.  Mensen informatie geven. Ze nieuwsgierig maken. Heb jij een neus voor financiën.  Ben jij een leider.  Individualist.  Teamplayer.

Leer jouw authentieke IK kennen!

Wat brengt het je:
Meer rust in je leven, betere relaties, meer begrip voor jezelf en de ander, succesvoller zijn, je missie leren kennen, betere gezondheid, minder stress, beter slapen, weten waar je goed in bent. Valkuilen in relaties herkennen en vermijden. We zijn allemaal gevoelig voor kenmerken van anderen, dat noemen we chemie. In jouw Human Design staat precies waar jij gevoelig voor bent in relaties. Wanneer je dit van jezelf weet, krijg je grip op je relaties. Er gaat namelijk veel verslavingsgedrag vanuit. Veel mensen kopiëren gedrag van anderen en dat is het ergste wat je kunt doen voor jezelf.

Je zult verrast zijn door het resultaat.

Wil jij weten wie je echt bent en terug naar het gevoel van te kunnen stromen? Geef jezelf dan een mooi cadeau en laat jouw Human Design uitwerken en uitleggen.

Dat kan je doen door jouw Human Design uitgeschreven in een mooi boek te bestellen met een consult erbij. 

Mocht je echt dingen uit willen werken dan is het goed om wat langer aan het werk te gaan. Mijn ervaring is dat je met 6 x 2-wekelijks heel veel grip krijgt om dingen in je leven. Waardoor je begrijpt hoe het werkt voor jou in het leven.