Hoe Haal Je Meer Uit Je Persoonlijkheid

Hoe haal je meer uit je Persoonlijkheid

 

Ieder mens heeft een uniek ontwerp dat al vanaf je geboorte vastligt. Het is een blauwdruk van wie je bent en het bepaalt hoe je de wereld tegemoet treedt en hoe je overkomt op anderen. Dat noemen we Human Design.

 

Karin den Dulk neemt je mee in een boeiende interactieve lezing over Human Design. Een krachtige methode om je te laten zien dat jij als persoon vaak leeft vanuit aangeleerd gedrag wat niet succesvol is.

 

Je persoonlijkheid is iets wat je niet voor kan zijn. Je komt ergens binnen en mensen hebben meteen een indruk van jou, nog voordat je iets gedaan hebt.

 

Ieder persoon heeft twee kanten

 Een bewuste en een onbewuste. Ken je dat? Dat je soms schrikt van reacties van mensen. Dat je verkeerd begrepen wordt? Het is zo helpend om te weten wat je onbewust met mensen doet, dat kan een hoop misverstanden voorkomen.

 

Ken jij jouw specifieke kenmerken om succesvol te zijn?

In jouw Design staat precies welke talenten je hebt en welke niet, maar ook op welke manier je ze kan gebruiken dat ze ook écht tot hun recht komen. Mag jij initiëren? Moet jij gevraagd worden? Mensen informatie geven? Ze nieuwsgierig maken? Heb jij een neus voor financiën? Ben jij een leider? Individualist? Teamplayer? Etc. etc.

 

Valkuilen in relaties

We zijn allemaal gevoelig voor kenmerken van anderen, dat noemen we chemie. In jouw Design staat precies waar jij gevoelig voor bent in relaties. Wanneer je dit van jezelf weet krijg je grip op je relaties. Er ontstaat namelijk veel verslavingsgedrag uit. Veel mensen kopiëren gedrag van anderen en dat is het ergste wat je kunt doen voor jezelf.

 

Hoe dan wel?

Wanneer jij leeft vanuit jouw authentieke persoonlijkheid zal je succesvol zijn. Je kan dan jouw aangeleerde overtuigingen en ideeën loslaten. Je zal zien dat je dan persoonlijk succesvol zal zijn.

 

Voel je welkom op deze interactieve lezing

PS: Neem je telefoon mee.