Hoe Haal Je Meer Uit Je Persoonlijkheid

Hoe haal je meer uit je Persoonlijkheid

 

Leer jouw authentieke IK kennen

 

Ieder mens heeft een uniek ontwerp dat al vanaf je geboorte vastligt. Het is een blauwdruk van wie je bent en het bepaalt hoe je de wereld tegemoet treedt en hoe je overkomt op anderen. Dat noemen we Human Design.

 

Karin den Dulk neemt je mee in een boeiende interactieve lezing over Human Design. Een krachtige methode om je te laten zien dat jij als persoon vaak leeft vanuit aangeleerd gedrag wat niet succesvol is, maar vooral hoe je dat om kunt draaien naar aantrekkelijk gedrag, wat jou energie geeft. Het geeft feitelijke kennis via een analyse van jouw Design.

 

Je persoonlijkheid is iets wat je niet voor kan zijn

Je komt ergens binnen en mensen hebben meteen een indruk van jou, nog voordat je iets gedaan hebt. Hoe werkt dat? Je hebt namelijk een bewuste en een onbewuste kant. Ken je dat? Dat je soms schrikt van reacties van mensen. Dat je verkeerd begrepen wordt? Het is zo helpend om te weten wat je onbewust met mensen doet, dat kan een hoop misverstanden voorkomen.

 

Ken jij jouw specifieke kenmerken om succesvol te zijn?

In jouw Design staat precies welke talenten je hebt en welke niet, maar ook op welke manier je ze kan gebruiken dat ze ook écht tot hun recht komen. Mag jij initiëren? Moet jij gevraagd worden? Mensen informatie geven? Ze nieuwsgierig maken? Heb jij een neus voor financiën? Ben jij een leider? Individualist? Teamplayer? Etc. etc.

 

Valkuilen en kwaliteiten in relaties

We zijn allemaal gevoelig voor kenmerken van anderen, dat noemen we chemie. In jouw Design staat precies waar jij gevoelig voor bent in relaties en ook wat andere aantrekkelijk aan jou vinden. Wanneer je dit van jezelf weet krijg je meer grip op je relaties. Het is ontzettend leuk om jouw unieke, aantrekkelijke, stuk meer te gaan toe eigenen, je zal merken hoe mensen daarop gaan reageren.

 

Laat je verrassen door wie jij bent

 

Voel je welkom op deze interactieve lezing

PS: Neem je telefoon mee.