Meer geld verdienen met je persoonlijkheid

Ieder mens heeft een uniek ontwerp dat al vanaf je geboorte vastligt. Het is een blauwdruk van wie je bent en het bepaalt hoe je de wereld tegemoet treedt en hoe je overkomt op anderen. Dat noemen we Human Design.

 

Werk jij te veel voor het resultaat dat je haalt?

 

Karin den Dulk neemt je mee in een boeiende interactieve lezing over Human Design. Een krachtige methode om je te laten zien dat jij als ZZP'er vaak werkt vanuit aangeleerd gedrag wat niet succesvol is.

 

Volgens Human Design heeft elke ondernemer een geheel eigen manier om zijn bedrijf te runnen die effectief is. Succes is dan een automatisch gevolg.

 

Ken jij jouw specifieke kenmerken om succesvol te zijn?

In jouw Design staat precies welke talenten je hebt en welke niet, maar ook op welke manier je ze kan gebruiken dat ze ook écht tot hun recht komen. Mag jij initiëren? Moet jij gevraagd worden? Mensen informatie geven? Ze nieuwsgierig maken? Heb jij een neus voor financiën? Ben jij een leider? Individualist? Teamplayer? Etc. etc.

 

De valkuil van ondernemers

Veel ondernemers kopiëren de stijl van werken en een bedrijf voeren van andere ondernemers. Volgens Karin, Human Design Coach, is dit het ergste wat je kunt doen voor jezelf en je bedrijf.

 

Hoe dan wel?

Wanneer jij werkt vanuit jouw authentieke persoonlijkheid zal je succesvol zijn. Je kan dan jouw aangeleerde overtuigingen en ideeën loslaten. Je zal zien dat ondernemen dan op je best gaat en dat zie je terug in het resultaat.

 

Hoe werkt Human Design voor de ondernemer

 Human Design geeft ook een analyse voor jou als ondernemer. Je krijgt veel inzichten aangaande kwaliteiten, effectiviteit, communicatie en talentenkracht. Uiteraard kun je ook een persoonlijk consult aanvragen met Karin over concrete handvatten en welke gebruiksaanwijzing bij jou past voor het nemen van keuzes in je bedrijf

Voel je welkom op deze interactieve lezing

PS: Neem je telefoon mee.